Persoonlijk

Persoonlijk · 20. december 2017
Er is alweer (bijna) een jaar voorbij. Wat is het snel gegaan! Net zoals elk jaar wil ik ook nu weer even de balans opmaken. Wat heb ik gedaan dit jaar, hoe is het gegaan? Wat heb ik geleerd? En natuurlijk welke foto's springen er voor mij uit dit jaar? Daarover nadenken alleen al is een goed klusje, een moment van zelfreflectie. Daarom deel ik ook dit jaar met jullie mijn jaaroverzicht, onderverdeeld in drie categorieen dit keer en natuurlijk een korte blik naar 2018.
Persoonlijk · 29. april 2017
Een persoonlijke blog dit keer. Er is namelijk een kindje geboren. Bij ons thuis. Onze zoon.

Persoonlijk · 07. maart 2016
Afgelopen weekend heb ik iets heel anders gedaan dan ik normaal doe. Ik heb namelijk een workshop kinderfotografie gevolgd! Nou investeer ik wel vaker in workshops - immers is er niets beters dan jezelf blijven ontwikkelen. Echter richt ik mij normaal gesproken alleen op bruiloften en niet op kinderfotografie. Maar wie weet komt daar binnenkort wel verandering in... De workshop 'Van Kijken naar Zien' werd gegeven door de zeer gewaardeerde en getalenteerde collega Maaike Schauer van Schauer...
Persoonlijk · 07. januari 2016
Alle foto's op een bruiloft.. Wat maak ik er toch stiekem onverhoopt veel. Aan het einde lever ik een mooie dvd op en vaak zelfs een album met een hele hoop foto's. En toch is er altijd een aantal dat me bij zal blijven. Van die foto's met een verhaal en met een krachtig beeld. Van die foto's die ik vaak na tijden nog terug zie en dan weer dat gevoel van die ene bruiloft terug krijg. Dát zijn mijn favoriete foto's. De foto's die de sfeer weergeven, het verhaal vertellen, de foto's die van een...

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)