Als ouder maak je ongetwijfeld heel veel foto's van je kindje(s), zeker op bijzondere gebeurtenissen zoals verjaardagen en vakanties. Mooie en belangrijke momenten uit het leven van jullie als gezin. Maar eigenlijk worden de kleinste fijnste momentjes die jullie tot een fijn gezinnetje maken zelden tot nooit vastgelegd op foto's. Je kindje met warrig haar dat net bed komt, die hapjes wortel en de smeerboel die daarbij hoort, samen jullie kindje in bad doen of in bed leggen. Nog één verhaaltje voorlezen. Samen een wandeling maken in het park, lekker spelen in de zandbak of tekeningen maken aan de eettafel en natuurlijk samen met het hele gezin eten.

 

Al deze kleine momenten maken jullie gezin, dit is jullie échte leven en ik wil het vastleggen! 

 

Daarom biedt So Fine Photography échte gezinsfotografie aan, zogeheten lifestyle gezinsfotografie. Een fotoshoot gewoon bij jullie thuis zonder poespas. Geen studiowerk, ik neem geen grote lampen of accessoires mee. Het gaat om jullie leven als gezin en ik mag daar enkele uren van vastleggen.

 Ik bied hierin twee opties aan:

 

Kraamfotografie (newborn lifestyle)

Jullie kleintje is nog zo kwetsbaar en wil het liefste bij papa en mama zijn. Daarom fotografeer ik baby's het liefst in hun veilige omgeving, in jullie eigen huis. Hierbij maak ik geen gebruik van extra accessoires. Ik volg jullie in je eigen - net te ontdekken - schema van voeden, badderen en knuffelen. Uiteraard maak ik ook wat mooie portretten van jullie kindje en met jullie samen. Oudere broertjes en zusjes mogen uiteraard ook op de foto. Maar ook de omgeving van het kindje, jullie huis en het kamertje, speelt een rol. Zo wordt het een mooie, rustige reportage van die eerste periode bij jullie thuis. 

 

Omdat een kleine baby nog zo kwetsbaar is, kom ik korter langs dan bij een volledig gezinsfotografie pakket, zo'n anderhalf tot twee uur. Een kraamshoot kan in principe plaatsvinden op elke dag van de week, in de ochtend of in de middag. Neem gerust contact op en samen vinden we een geschikt moment.

  • 1,5 tot 2 uur fotografie
  • reportage volledig bij jullie thuis 
  • alle bewerkte foto's in een mooie online gallery
  • inclusief btw en reiskosten 

 

Geschikt voor baby's in de kraamweek tot zes maanden. 

 

EUR 200

Gezinsfotografie lifestyle

Jullie échte leven vastleggen? Dat kan tijdens een gezinsfotografie shoot. Ik kom langs voor drie uurtjes en loop eigenlijk een ochtendje of middagje met jullie gezin mee. Als het lekker weer is kunnen we natuurlijk wel even naar buiten, lekker het park of het bos in, maar ook thuis valt genoeg te fotograferen. Het liefst kom ik op een moment dat jullie dagelijkse leven echt vast wordt gelegd, of dit nou na het middagslaapje is of wanneer jullie gaan koken en eten. 

Een woensdagmiddag als de kindjes vrij zijn is hier uitermate geschikt voor maar ook een zaterdagochtend of zondagmiddag is mogelijk. Neem gerust contact op, in principe ben ik alle dagen van de week beschikbaar.

In het begin zijn kindjes (of jullie zelf wel) misschien wel een beetje verlegen, maar met mijn rustige aanwezigheid ontstaat er al snel een echte familiesfeer.

Zo ontstaan die échte momentjes.

 

  • 2 tot 3 uur fotografie
  • reportage volledig bij jullie thuis 
  • alle bewerkte foto's in een mooie online gallery
  • inclusief btw en reiskosten 

 

Geschikt voor gezinnen met kinderen (enkele of meerdere) van alle leeftijden.

 

EUR 300


Wil je een kijkje nemen bij de liefste baby'tjes en leukste kindjes? Benieuwd hoe zo'n shoot bij jou thuis eruit zou komen te zien?

Bekijk hier mijn portfolio van kraam- en gezinsshoots.

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)