IK BEN NIET LANGER WERKZAAM ALS FOTOGRAAF. AANVRAGEN WORDEN NIET MEER IN BEHANDELING GENOMEN. 

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Of wil je gelijk de datum vastleggen? Dat kan, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. 

Uiteraard kun je ook vrijblijvend contact opnemen om eerst eens wat meer informatie op te vragen of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Ook kun je via dit contactformulier een loveshoot, kraamshoot of gezinsshoot regelen: Geef dan de gewenste datum aan voor de shoot in plaats van de trouwdatum. 

 

Je kunt uiteraard ook altijd een e-mail sturen naar info@sofinephotography.com

 

Ik kijk er naar uit jullie bericht te ontvangen! 

IK BEN NIET LANGER WERKZAAM ALS FOTOGRAAF. AANVRAGEN WORDEN NIET MEER IN BEHANDELING GENOMEN. 

Voer de code in:

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)