So Fine Photography biedt cadeaubonnen aan voor zowel kraamshoots als gezinsshoots.

Een zeer bijzonder cadeau om te geven aan bijvoorbeeld een kersvers gezinnetje of wanneer een gezin juist compleet is. 

Lees meer over de werkwijze van deze shoots of bekijk het portfolio voor inspiratie!


Werkwijze

Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten cadeaubonnen: Een bon voor een kraamshoot of gezinsshoots.  Een kraamshoot is geschikt voor baby'tjes tot zes maanden, ook wanneer er al andere kindjes in het gezin zijn. Een gezinsshoot is geschikt voor gezinnen met kinderen (enkele of meerdere) van alle leeftijden. 

Koop een cadeaubon via onderstaand formulier en vermeld hierbij wie de gulle gever is en de gelukkige ontvanger. Nadat de aanvraag is ontvangen, volgt de factuur per e-mail. De cadeaubon wordt naar jouw adres gestuurd in een mooie envelop, zodat je het met plezier cadeau kunt geven.  

Na ontvangst dient de gelukkige ontvanger contact met So Fine Photography op te nemen om een afspraak te maken voor de shoot. Zowel de afspraak als de shoot dienen plaats te vinden vóór de geldigheidsdatum. 

De cadeaubon is niet voor eigen gebruik, maar alleen als cadeau in te wisselen. Het bedrag is niet inwisselbaar voor geld. Het is niet mogelijk een deel van het bedrag van de shoot te kopen. So Fine Photography is niet aansprakelijk voor verlies van de cadeaubon. De bon dient ingeleverd te worden tijdens de shoot. De bon is tot een jaar geldig na aankoopdatum. 

Bij aankoop van de cadeaubon gaan zowel de koper als ontvanger akkoord met deze voorwaarden.

Kosten

Cadeaubon Kraamshoot:

EUR 200 voor 1,5 tot 2 uur fotografie.

 

Cadeaubon Gezinsshoot:

EUR 300 voor 2 tot 3 uur fotografie.

 

 


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)