· 

Best of... So Fine Photography

Alle foto's op een bruiloft.. Wat maak ik er toch stiekem onverhoopt veel. Aan het einde lever ik een mooie dvd op en vaak zelfs een album met een hele hoop foto's. En toch is er altijd een aantal dat me bij zal blijven. Van die foto's met een verhaal en met een krachtig beeld. Van die foto's die ik vaak na tijden nog terug zie en dan weer dat gevoel van die ene bruiloft terug krijg.  Dát zijn mijn favoriete foto's. De foto's die de sfeer weergeven, het verhaal vertellen, de foto's die van een bruiloft júllie bruiloft maken. 

 

Vandaag wil ik graag mijn favoriete foto's laten zien die ik in verloop van tijd (komend jaar bestaat So Fine Photography alweer vijf jaar!) heb gemaakt. Ik zal er drie uitlichten, maar ook de rest is de moeite waard om te bekijken. Kijk gewoon, en geniet.

 

 

 

Janis en Fred 

 

 

Wat een spannend maar mooi moment. Je trouwjurk hangt daar aan de kast en nu ben je zover. Je jurk mag aan. Dat spannende moment voelde Janis ook. Samen met haar moeder stond ze op de zolderslaapkamer van een goede vriendin. Een prachtige lichte ruimte, echt fotogeniek. Daar word ik sowieso altijd al heel blij van. Daar stond de mooie bruid en haar moeder hielp haar met de jurk. Daar op die zolderkamer ontstond een beeld wat ik perfect vind passen bij het begin van een bruiloft, met moeder en dochter samen. 

 

Janneke en Alet

 

Twee bruidjes, de één in het wit en de ander in het rood. Stiekem waren ze allebei best zenuwachtig. Ik was bij Alet geweest voor de voorbereidingen en Janneke kwam aan in de trouwauto. Toen ze elkaar zagen was er geen houden meer aan. Die twee vlógen elkaar in de armen. Twee bruidjes, zo vol liefde. En daar was 'ie, die perfecte traan. Zo lief, zo puur, echte liefde.

 

Lienke en Derk-Willem

 

 

Een bruiloft vol liefde, dat was dit echt. Niet alleen gingen er twee lieve mensen trouwen, maar twee families werden ook één. Lienke had al drie kinderen en Derk-Willem had er zelfs vier! En dan ook nog een lieve kleinzoon er bij. Tijdens de ceremonie speelden alle kinderen een grote rol. Meerdere mooie woorden werden gezegd en tijdens het ondertekenen van de akte, stonden alle kinderen om de ouders heen. Een soort moment van goedkeuring, een moment van eenheid. En de bruid? Die lachte vrolijk op haar mooie dag met iedereen om haar heen!

 

En nog meer favorieten...

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)