Ik bied het Deluxe Album aan voor 200 euro. Dit is een prachtig album met leder(look) of linnen cover en lay-flat pagina's. 

Of je nou tijdens het boeken of pas na het ontvangen van de foto's een album wilt, samen bekijken we de opties en jullie maken zelf de keuze voor de cover.

Jullie persoonlijke wensen vind ik hier natuurlijk erg belangrijk bij gezien het om een herinnering voor het leven gaat,

dus zal ik altijd vragen om jullie eigen inbreng voor de keuze van de foto's. Ik licht mijn verdere werkwijze graag toe in een kennismakingsgesprek. 

 

 

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)