· 

Er is een kindje geboren

Een persoonlijke blog dit keer. Er is namelijk een kindje geboren. Bij ons thuis. Onze zoon. 

 

Op 1 april 2017 (geen grapje) is Olivier geboren. Na een goede zwangerschap volgde een bevalling waar ik eigenlijk heel erg positief op terug kijk. Wat daarna volgde was een hele intensieve maar zeer bijzondere maand. Ons kindje is alweer bijna een maand oud. Ze zeggen dat de tijd vliegt en dat is ook echt waar,

 

Natuurlijk hebben we al veel foto's gemaakt van onze kleine man. Van zijn kamertje, zijn eerste badje en vele andere eerste momenten samen. Geheel in de stijl van So Fine Photography, verhalende fotografie die de eerste maand van zo'n klein ventje en zijn ouders beschrijft. 

 

Zoals jullie begrijpen ben ik éven iets minder aanwezig, maar, ik ben nog steeds beschikbaar als fotograaf! Op dag twee zat ik in m'n kraambed alweer aan aanvraag voor een bruiloft te verwerken. Maar ook voor kraam- en gezinsfotografie ben ik uiteraard beschikbaar - vanaf 1 juni weer. Neem gerust contact op als je een boeking wilt maken voor een bruiloft of shoot bij jullie thuis met je kleintje. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld aan het werk met onze kleine man in de draagdoek. Kersverse mama zijn en een eigen bedrijf runnen kan best!

 

En vergeet niet op Facebook te kijken voor een mooie actie om te vieren dat kleine Olivier is geboren! 

 

Een aantal van deze foto's zijn door mijzelf en een aantal door mijn man gemaakt. Uiteraard geheel in stijl van So Fine Photography.

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)