· 

Workshop Kinderfotografie

Afgelopen weekend heb ik iets heel anders gedaan dan ik normaal doe. Ik heb namelijk een workshop kinderfotografie gevolgd! Nou investeer ik wel vaker in workshops - immers is er niets beters dan jezelf blijven ontwikkelen. Echter richt ik mij normaal gesproken alleen op bruiloften en niet op kinderfotografie. Maar wie weet komt daar binnenkort wel verandering in...

 

De workshop 'Van Kijken naar Zien' werd gegeven door de zeer gewaardeerde en getalenteerde collega Maaike Schauer van Schauer Fotografie. Wil je weten wat zij allemaal in haar mars heeft, neem dan zeker hier een kijkje.  We zijn in de theorie én praktijk van het licht gedoken. Gezien ik zelf erg graag met natuurlijk licht werk, heb ik hier zeker ook wat aan voor mijn bruidsfotografie. Samen met twee superstoere kindermodelletjes van acht jaar (in het echt zijn het vriendinnetjes en dat zie je!) doken we in de wereld van Charles Dickens en vertelden we het verhaal dat ontstond. En ondertussen trotseerden we de kou in een oud stationnetje van de Miljoenenlijn in Zuid Limburg. Oh had ik al gezegd dat de workshop helemaal in het zuiden van het land plaatsvond en mijn lieftallige echtgenoot mij dus helemaal heen en weer heeft gereden naar Vaals? Goed, we hebben er een fijn weekendje Maastricht van gemaakt samen en het was het meer dan waard.

 


Maaike, jij heel erg bedankt voor je inzet en het delen van al je kennis!

En de twee meisjes verdienen een pluim voor hun geduld, talent, koude handjes en doorzettingsvermogen.  

 

PS. Zie ook de 'behind the scenes' foto's.

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)