Na prettige communicatie via de mail kwam Sophie bij ons thuis voor het kennismakingsgesprek. Het is toch altijd even aftasten of het klikt. Sophie is heel prettig in de omgang en is rustig, professioneel en gepassioneerd over haar vak als fotografe. Ze zet jullie als bruidspaar op nummer 1 en laat jullie je prettig voelen. Op de trouwdag zelf vergaten we zelfs dat ze om ons heen liep. Ze weet precies de momenten te fotograferen waarom het gaat. En ze heeft daarbij oog voor de kleinste details die spontaan gebeuren op de dag. Naast haar persoonlijke kwaliteiten, maakt Sophie gebruik van de juiste apparatuur. Ze gebruikte twee fototoestellen en weet met beide toestellen precies welke resultaten je kan behalen. Scherpte, diepte, donker, licht, sluitertijden, beweging, noem het maar op, of Sophie weet hoe het moet. 

 

Bij een trouwfotograaf is het altijd lastig te beslissen van tevoren of diegene bij je past. Wij zouden zeggen. Ga met Sophie in gesprek, leg je wensen uit en dan weten wij zeker dat deze uit zullen komen als je voor haar als fotografe kiest. 


Charlotte & Roelant

Tijdens ons trouwen heeft Sophie alle mooie momenten vastgelegd. Nadat een prettige kennismaking had plaatsgevonden en nadat wij een aantal foto's gezien hadden, wisten wij dat we deze verantwoordelijke opgave aan Sophie over konden laten. Met goed gevoel voor de persoonlijke situatie, oog voor detail en familie, heeft zij prachtige foto's gemaakt. Nog regelmatig kijken wij naar de foto's en komen alle herinneringen boven. Veel dank Sophie!


Rianne & Martijn

Lieve Sophie, dank voor de prachtige foto's die je van onze dag hebt gemaakt! Het is echt een super aandenken geworden van de mooiste dag van ons leven (tot nu toe)! We vonden het leuk om jou met je fototoestel op ons feest te mogen ontvangen. Uit de reacties van mensen over de foto's, blijkt dat je echt veel gevoel hebt voor fotografie. Heel veel succes voor de toekomst!

 


Janneke & Alet

Je mooiste dag van je leven, het klinkt cliché maar dat was het inderdaad echt voor ons. En wat is het dan te gek dat je die dag nog zo vaak opnieuw kan beleven door het zien van al die prachtige foto's die Sophie heeft gemaakt! We hadden geen apart moment ingebouwd voor een fotosessie die dag, maar toch heeft Sophie nog zoveel mooie foto's van ons weten te maken alsof het een heuse sessie was. Verder is ze naast een hele goede fotograaf ook een hele fijne, sympathieke meid die de sfeer van de dag goed aanvoelde en er eigenlijk gewoon bij hoorde! Ook de voorbereiding was uitstekend, ze reageerde snel op emails, helder in de communicatie, kortom, de ideale mix van professionalisme en een hele menselijke benadering.

We zouden Sophie aan iedereen aanraden!


Barbara & Robert

We hebben een nog mooiere dag gehad dan we van te voren hadden verwacht. Bij het terugkijken van de foto's kwam het hele gevoel van die dag weer terug. De hele dag werd er tegen ons gezegd hoe mooi we er uit zagen, dat konden we nu zelf terug zien! Het zijn prachtige foto's geworden en we zijn er ontzettend blij mee!

Heel erg bedankt Sophie!


Esther & Patrick

De bruiloft was voor ons zo ontzettend mooi, feestelijk en bijzonder. De hele dag hebben wij genoten van elkaar, familie en vrienden. De ceremonie was persoonlijk en stond helemaal in het teken van de Liefde. De tuin was romantisch, bloemrijk en feestelijk, en de gasten waren allemaal even mooi. De hele dag voelde ik me vervuld van liefde en geluk en Sophie heeft dit gevoel kunnen vastleggen. 

De ceremonie, de emoties, de tuin, familie, en ons ja-woord heeft ze in prachtige composities in beeld gebracht. Als ik de foto's terugkijk, krijg ik het gevoel dat ik tijdens de bruiloft had weer terug. Bedankt Sophie! 

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)