· 

Zwangerschapsshoot Rotterdam - Thijs & Annemijn

Thijs en Annemijn ken je misschien nog van twee jaar geleden, toen ik de ochtend van hun bruiloft mocht vastleggen. En nu verwachten ze binnenkort hun eerste kindje! Een echte Rotterdamse dame! Dat werd dus tijd voor een fotoshoot hartje Rotterdam, bij Hotel New York. Er lag uiteraard net een gigantisch cruiseship klaar voor vertrek, dus de Erasmus brug was niet helemaal goed zichtbaar, maar het zijn ontzettend leuke, stoere foto's geworden van deze lieve aanstaande papa en mama. Kleine meid, tot gauw! :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)