· 

Bruiloft Rotterdam (de voorbereidingen): Thijs & Annemijn

Thijs en Annemijn zijn hele dierbare vrienden van ons. Daarom vond ik het ook een hele eer toen ze mij vroegen als fotograaf. Niet voor de hele bruiloft, want ze wilden heel graag dat ik ook gewoon als gast kon genieten, maar alleen bij de voorbereidingen: Visagie, kapper en het aankleedmoment samen met Annemijn's moeder en goede vriendinnen. Dat vond ik wel heel erg leuk! Zo kon ik tóch als één van de eerste haar mooie jurk bewonderen, maar kon ik daarna toch ook genieten van hun mooie bruiloft in Rotterdam. Hier een kleine preview van de ochtend van hun bruiloft!

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)