· 

Bruiloft Schiphol - Jocelyne & Pieter

Eindelijk kan ik het delen: Ik heb echt een fan-tas-tische bruiloft vast mogen leggen, een ervaring om nooit meer te vergeten. Jocelyne en Pieter zijn getrouwd op een hele bijzondere locatie, namelijk SCHIPHOL!

Het stel had een wedstrijd gewonnen waarmee ze hun hele bruiloft uit handen gaven aan Schiphol en KLM, echt alles was een verrassing. Zo wisten ze niet dat ze 's ochtends met een klein KLM vliegtuigje van de luchthaven in Budel naar Schiphol zouden vliegen. Dat is pas origineel trouwvervoer. Ik mocht de aankomst vastleggen terwijl ik op de landingsbaan stond. Jongens, ik heb gewoon OP EEN LANDINGSBAAN gestaan! Hierna volgde een watersaluut van de brandweer van Schiphol , bizar tof toch? De ceremonie vond plaats op een unieke plek: De Brandweer Kazerne Post Sloten op Schiphol, met uitzicht op de echte skyline van Schiphol mét vertrekkende vliegtuigen. Waanzinnig. En ook zo mooi aangekleed. Extra bijzonder is ook nog dat Jocelyne uit Guatemala komt en haar dierbare familie er ook bij was. Het was dan ook een hele bijzondere ceremonie in wel drie talen, Nederlands, Engels en Spaans.

Na de ceremonie volgden er nog meer verrassingen, waaronder een geweldige taart, een video met gelukswensen van alle familie en vrienden uit Guatemala én een gelukswens van Armin van Buuren. We sloten de dag af met nóg een verrassing voor het bruidspaar en een onvergetelijke ervaring voor mij. We mochten wederom naar 'airside' - door de security heen - voor een fotoshoot direct naast de landingsbaan. Ook reden we nog naar een prachtige KLM Boeing 777-300ER en hebben we groepsfoto's gemaakt voor de turbine. Echt zo bijzonder, ik heb ONDER een vliegtuig gestaan, RECHTVOOR een vliegtuig gestaan, het was echt waanzinnig. Tot slot kreeg het mooie bruidspaar ook nog van KLM een huwelijksreis naar Aruba aangeboden! Wát een dag.

Dit alles is prachtig op video vastgelegd door een toffe film crew van Schiphol. Zelf sta ik ook in beeld tijdens de fotoshoot. Spannend!

De video zien? Dat kan hier:

 

 

Dear Pieter and Jocelyne,

 

 

I am writing this part in English, so that you two can understand. I want to thank  you for letting me be part of your wedding day, what an unforgettable experience. Jocelyne, it was so special seeing you and your family together on this occassion, I am so happy for you that they got to be there for you. Pieter, thank you and your family for your 'Brabantse gezellige gastvrijheid' so early in the morning. I wish you two a wonderful life together, starting with this wedding that you will remember for the rest of your lives. 


 

 

Wil je meer weten over het verhaal van Jocelyne en Pieter? De onderstaande video's vertellen over hun ontmoeting én alle bruiloftvoorbereidingen. 

 

Met dank aan: Amsterdam Airport Schiphol en KLM Royal Dutch Airlines

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Pieter & Jocelyne (donderdag, 20 september 2018 15:42)

  Lieve Sophie,

  Bedankt dat jij onze grote dag zo perfect in beeld hebt weten te brengen.
  We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen.

  Liefs,

  Pieter & Jocelyne

 • #2

  Renee (donderdag, 20 september 2018 16:22)

  <3 CUTE!

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)