· 

Gezinsfotografie Drunense Duinen - Tianda en Stefan

Het is pas 10 uur 's ochtends als ik al de bossen inloop met Tianda en Stefan en hun twee kindjes. Deze zomer is het zó warm, dat ik het liefste zo vroeg mogelijk fotografeer. Bovendien is het licht ook nog eens heel mooi zacht zo vroeg in de ochtend. Ik ben voor deze shoot helemaal naar Brabant gereden naar de Drunense Duinen. Wat een prachtig natuurgebied is dat! Het heeft wel wat weg van de duinen hier aan de kust, maar dan middenin het land. De bossen om de zandvlakte heen waren eigenlijk ook al zo mooi, dus daar hebben we de meeste tijd gespendeerd. Ruben van drie  jaar en kleine Sarah van alweer zes maanden zijn echt ontzettend lieve en fotogenieke kindjes. Echt een fijn gezinnetje. 

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)