· 

Bruiloft Buitenplaats Beeckestijn en Café Halfweg - Marita en Maurice

Zelden heb ik zo snel een complete bruiloft georganiseerd zien worden als bij Marita en Maurice. En het was nog fantastisch geregeld ook, tot in de kleinste details (M&M's met hun initialen erop, ik noem maar een voorbeeld). Wat begon als een kleine bruiloft werd toch een dag waar alles op en aan zat, inclusief prachtige fotolocatie, misschien wel mijn nieuwe favoriet: Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid (vlakbij Haarlem). Wát een mooie plek. 

De ochtend van de bruiloft bestond voor mij met name uit heen en weer rijden; eerst naar de ouders van Maurice om daar het aankleedmoment van de bruidegom vast te leggen. Hierna gauw door naar het ouderlijk huis van de bruid, want daar was Marita zich klaar aan het maken. Haar jurk was prachtig en ook bij haar outfit waren kleine details aanwezig, zoals het kettinkje van haar oma met een toffee eraan. Zo lief!

Nadat het bruidspaar elkaar bewonderd had, reden we naar Buitenplaats Beeckestijn. Hier was een andere bruiloft aan de gang, waardoor we niet aan de voorkant foto's konden maken. Echter niet getreurd, want het park aan de achterkant is zo niet nog mooier. Het deed me erg aan Jardin du Luxembourg in Parijs denken. Hier hebben we rondgelopen en de mooiste plekjes opgezocht tussen de beginnende herfstkleuren. En we hadden een speciale minishoot bedacht voor een wel heel bijzondere reden. Marita was echt nét zwanger en ik was de enige die dat op dat moment wist. Zo konden we alvast wat foto's maken voor de aankondiging enkele weken later. Hoe tof is dat!

De ceremonie vond plaats in Café Halfweg in Heemskerk, waar de serre omgebouwd was tot trouwzaal. Een hele kleine maar sfeervolle zaal, zo met die grote ramen. Na het jawoord mochten de kleine neefjes de hamer slaan en de ringen werden gebracht door oma, heel bijzonder. Na de ceremonie was er een relaxte borrel, maakten we wat groepsfoto's in het zachte namiddaglicht en vond er een diner plaats in dezelfde zaal als de ceremonie. Hierna begon het feest bovenin de kroeg, met gezellige pianomuziek en ineens héél veel mensen. Hoezo een kleine bruiloft? Dit was gewoon een geweldig uitgebreid feest!

Lieve Marita en Maurice, heel veel geluk met z'n tweetjes en straks natuurlijk met z'n drietjes! 

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)