· 

Bruiloft Papa's Beach House Hoofddorp - Anouschka & Niels

Soms heb je van die bruiloften waarbij je hart de hele dag een sprongetje maakt. Omdat álles gewoon klopt. De liefde voor elkaar, de mooie woorden van de familieleden tijdens de speeches, de fotolocatie die verrassend mooi is, alle zorgvuldig zelfgemaakte aankleding... En als het bruidspaar dan ook nog heel erg tof (en knap!) is, dan heb ik echt een ontzettend leuke werkdag! Zo was dat dus bij de bruiloft van Anouschka en Niels. Een ontzettend lief en leuk stel waar ik de dag van mocht vastleggen. Die dag begon al bij hun eigen huis waar Anouschka samen met haar moeder en twee zussen zich klaar maakte. Langzaam druppelde er meer familie binnen en uiteindelijk kwam Niels aangereden, in een heel erg tof pastelkleurig Volkswagenbusje! We gingen foto's maken in het  voor mij nog onbekende Bijenpark in Amsterdam. Ik heb wel meerdere keren gezegd: "Hè, zijn we echt in Amsterdam?" Zo mooi en die rust! De ceremonie vond plaats in het schattige stadhuisje van Halfweg. Jarenlang ben ik daar langs gereden op weg naar mijn werk, maar nu kwam ik er eens binnen. Al het bruidspersoneel kwam dansend op Ed Sheeran binnen en lieve woorden en het jawoord volgden. Hierna vertrokken we naar Papa's Beach House in Hoofddorp. Wat een toffe locatie! Hier wil ik ook wel eens 'gewoon' eten (mijn crew meal hamburger was namelijk érg lekker!) met mijn man! Het voelde wederom als een oase van rust, zo aan het water, voetjes in het zand, terwijl ik ook hier hartstikke vaak langs rijd. Anouschka en Niels hadden heel slim het diner klein gehouden, alleen de naaste familie. Daarom stond er één lange tafel op het terras, prachtig gedekt en versierd met versieringen die Anouschka zelf had gemaakt. Tussen het eten door was er ruimte voor hele mooie woorden van de familieleden, er werd heel wat gelachen en gehuild. Na het diner druppelden de eerste feestgasten binnen en kwam het feest na de mooie openingsdans echt goed op gang. 

Lieve Anouschka en Niels, bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op jullie prachtige dag! Ik zal aan jullie denken, als ik weer eens langs rijd! 

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)