· 

Kraamshoot Nina

Kleine lieve Nina is geboren!

Een paar jaar geleden fotografeerde ik de bruiloft van Rianne en Martijn. Intussen is hun oudste zoontje Tijs al tweeënhalf en heeft hij net een klein zusje gekregen! Ik mocht een middagje meelopen en hun gezinsleven vastleggen. Tijs vindt Nina reuze interessant, wil haar de hele tijd kusjes geven. Ook moest hij natuurlijk mee toen mama Nina ging verschonen (en natuurlijk even zo'n ander snoezig jurkje aantrekken!).

Genoeg te ontdekken dus, voor die kleine peuter met een nieuwe baby in huis. Maar zijn nieuwe loopfiets was ook wel erg spannend en daarom gingen we met z'n allen een stukje lopen (en Tijs fietsen). Op naar de speeltuin! Even heerlijk uitleven op de glijbaan en het klimrek.

En kleine Nina? Die lag heerlijk in de wagen. We hebben nog wat echte gezinsfoto's gemaakt buiten, wat altijd een fijne uitdaging is met zo'n klein rondrennend ventje. Tijs wilde graag nog even buiten blijven spelen met papa, dus gingen Rianne en ik weer naar binnen om nog even wat foto's van dit lieve kleine meisje te maken. Ontzettend leuk om een middagje mee te kijken bij een echt gezellig gezinnetje! 

 

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)