· 

Bruiloft Rosarium & Paschaliskerk Den Haag - Charlotte en Roelant

De bruiloft van Charlotte en Roelant fungeerde als mijn eerste officiële werkdag na mijn verlof. Ik had me geen betere werkdag voor kunnen stellen!

Toen ik 36 weken zwanger was, had ik nog één kennismakingsgesprek en dat was bij dit lieve bruidspaar. Ze hadden zelf net een kleine baby gekregen dus ik kwam - met kleinigheidje voor de baby uiteraard- bij hen thuis en vroeg hoe hun kindje heette. "Olivier" zeiden ze. Met een stalen gezicht zei ik dat dat een hele mooie naam was. Wat zij nog niet wisten, was dat de kleine in mijn buik ook die naam zou gaan dragen. Hoe toevallig!

1 juli was het zover, ze gingen trouwen. Het burgerlijk huwelijk was reeds voltrokken voor de geboorte van hun zoon, maar nu was de echte grote dag, inclusief prachtige kerkdienst. De dag begon bij de ouders van Charlotte thuis in een weelderige tuin vol bloemen. Zó fijn als een bruidspaar de first look buiten in de tuin wil en kan doen. Dat is echt genieten voor mij! De kleurenexplosie bleef, want in de oude MG van Charlotte's vader reed het bruidspaar naar het Rosarium in het Westbroekpark in Den Haag. Een zee van rozen, zo mooi!

Na de shoot bleven we nog even hangen in het restaurant voor een kopje thee - heerlijk als een bruidspaar zo relaxed is. 

En daarna, de kerkdienst in de Paschaliskerk. Een prachtige kerk en een hele mooie dienst vol bijzondere rituelen, zang en woorden. En die lieve bonma, de oma van Charlotte, die helemaal vooraan in de kerk constant de kleine in de kinderwagen aan het wiegen was (die overigens zo lief doorsliep!). Familie speelt een belangrijke rol bij dit bruidspaar en dat was wel te zien aan de liefde voor elkaar. Mooi detail: De trouwjurk van Charlotte is ook van haar moeder geweest! Na de kerkdienst eindigde mijn dag en zwaaide ik het bruidspaar uit, dat -hoe klassiek- in de oldtimer mét blikjes wegreed!  

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)