· 

Gezinsfotografie - Chantal, Roy en Esmée

Sinds kort bied ik naast mijn bruidsfotografie ook gezinsfotografie aan. En dan geen geposeerde foto's in een studio, maar een kijkje in het echte leven van het gezin. Gewoon thuis met de dagelijkse dingen. Zo mocht ik een kijkje nemen in het gezin van Chantal en Roy met hun tweejarige dochter Esmée. Een super schattig meisje maar stiekem trok ze af en toe wel een drakenkoppie! Ik kwam bij hun huis aan toen Esmée net wakker werd en met van die lekker warrige haartjes even op schoot bij moest komen. De haartjes gingen in een twee staartjes en daarna mocht haar knalroze jasje aan en gingen we lekker naar buiten. Het gezin woont heerlijk dichtbij de speeltuin: De achterdeur uit en je bent er al! Dat werd natuurlijk glijen van de glijbaan en fietsen op het kleine loopfietsje. 

Daarna gingen we nog even brood voeren aan de eendjes en ganzen in het park nabij. Hoewel, volgens mij had Esmée de helft van het brood al stiekem zelf in haar mond gestopt! Maar deze stoere meid durfde wel heel dichtbij de ganzen te komen (dichterbij dan ik!) en al gauw was het brood op en liepen we terug, Esmée lekker bij papa op de schouders.

Eenmaal thuis gingen Roy en Chantal nog even spelen met hun dochter, blokken bouwen, boekje lezen, heel fijn met z'n drietjes op de grond. Op deze manier heb ik echt een kijkje gehad in hun leven en hebben zij hopelijk een mooie reportage van deze periode met hun kleine rondhobbelende peuter.  

 

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)