· 

Bruiloft Landgoed Duin & Kruidberg - Santpoort Noord - Annette en Rob

Op 11 juni mocht ik wel een heel bijzonder bruidspaar fotograferen. Drie jaar geleden heb ik namelijk de bruiloft van Mirjam gefotografeerd, en was Annette de trotse moeder van de bruid.. Maar op deze bijzondere dag was Annette zélf de bruid! 

Haar grote liefde Rob had haar - tegen alle verwachting in - vorig jaar ten huwelijk gevraagd en toen moest dat huwelijk er maar komen, inclusief mooie bruiloft! En wat een dag was het. Wat een genot! Een bruiloft op het prachtige landgoed Duin & Kruidberg, bossen vol bloemen en een prieeltje overgoten met olijftakken en rozen. Het was nét een beetje druilerig tijdens de fotoshoot maar de ceremonie vond gewoon plaats in de tuin met uitzicht op het landgoed. En dan ook nog een ceremonie van Mooi Trouwen met Mark van Leeuwen, gegarandeerd voor een fantastische ceremonie! Natuurlijk speelden de kinderen van het bruidspaar én de kleinkinderen ook een mooie rol. Een hele bijzondere familiebruiloft dus. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)