· 

Bruiloft Hortus Botanicus Amsterdam - Nina en Tristan

** for English please read below or click on blog link **

 

Jongens, dit was echt zo'n bijzondere bruiloft. Nina en Tristan gingen trouwen op 18 juni en ik mocht er bij zijn! Extra bijzonder voor mij, want Nina is mijn alleroudste vriendinnetje. We zijn op dezelfde dag geboren, hebben naast elkaar in de couveuse gelegen en vroeger grapten we dat we al bevriend waren in de buik. Toen ze mij dus vroeg om hun bruidsfoto's te maken was ik super vereerd! En super leuk, zo zag ik haar ouders na al die jaren ook weer eens! Tijdens de bruiloft werd ook aan iedereen bekend gemaakt, dat ze eigenlijk niet met z'n tweetjes trouwden, maar met z'n drietjes, met een kleintje in Nina's buik! 

Tristan komt oorspronkelijk uit Zuid Afrika, vandaar dat er een hele delegatie uit dat prachtige land over waren gekomen naar Amsterdam voor deze mooie bruiloft. Ik heb zijn familie leren kennen als een hele warme familie, vooral zijn ouders en zijn lieve broers. 

De bruiloft vond de hele dag plaats in de mooie Hortus Botanicus van Amsterdam. De ceremonie was heel persoonlijk, vol lieve speeches, van vrienden, familie en het bruidspaar zelf. Ook ik hield het niet droog achter m'n camera! Er volgde een ongedwongen receptie en ik liep samen met het bruidspaar nog even over het terrein en een aantal kassen van de Hortus. Wat houd ik toch van deze locatie! 

Het diner in de Orangerie van de Hortus was heerlijk, schalen met antipasti, heerlijke vis en een lekker dessert. En ik moet natuurlijk niet de wijn vergeten, van de 'family estate' van Tristan, speciaal geimporteerd uit Zuid Afrika!

Hierna brak het feest los met een mooie openingsdans en gingen er vele jonge en oude voetjes van de vloer! 

Lieve Nina, Tristan en jullie kleintje, heel veel geluk met z'n drietjes!  

 

 

ENGLISH VERSION:

Boy oh boy, what a special wedding this was! Nina and Tristan got married on 18 June and I got to be a part of it! Extra special for me, because Nina is my oldest friend! We were born on the same day, were in the hospital together and we used to joke that we were already friends in the womb! When she asked me to take her wedding photos I was very honoured! And of course it was great fun seeing her parents after all these years! During the wedding there was a very special announcement: Nina and Tristan weren't getting married with the two of them, they have a little one on the way!

Tristan is originally from South Africa, which explains the delegation that came all the way from that beautiful country to Amsterdam for this wedding. I have come to know Tristan's family as a very warm family, especially his parents and sweet brothers.

The wedding took place in the beautiful setting of the Hortus Botanicus in Amsterdam. The ceremony had a very personal touch, with speeches from friends, family and the bridal couple themselves. Even I had teary eyes behind my camera! A relaxed reception followed and the bridal couple and I walked around the garden and greenhouses of the Hortus for a quick photoshoot. How I love this location!

The dinner took place in the Orangery of the Hortus and was delicious: Plates full of antipasti, delish fish and yummy dessert. And of course I shouldn't forget the wine of the 'family estate' of Tristan, specially imported from South Africa!

After dinner, the party got started with a beautiful first dance and old and young seemed to enjoy themselves on the dance floor.

 

Dearest Nina, Tristan and your little one: Much love and luck with the three of you! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)