· 

Bruiloft Bij5 & Heilige Geesthofje Naaldwijk - Carla en Bernard

Een bruiloft is altijd bijzonder. Elke bruiloft is ook zo uniek. Maar wanneer je een prachtig bruidspaar mag fotograferen dat elkaar op latere leeftijd heeft gevonden is het wel héél bijzonder. Dan heb je het over getuigen die al 50 (!) jaar bevriend zijn met het bruidspaar, een dierbare vriendin die eindelijk bruidsmeisje mag zijn en een reeds volwassen dochter die op de ukelele haar moeder en nieuwe man toespeelt en zingt. Dát is pas bijzonder. 

Ik vond het dan ook een eer om dit alles vast te mogen leggen op de bruiloft van Carla en Bernard. Nog extra bijzonder voor mij is dat Carla vroeger heeft gewerkt in de huisartsenpraktijk van mijn opa. Alle gasten zeiden toen ze daar achter kwamen dus 'Ach ben jíj nou de kleindochter van Dokter den Heijer'? Zo bijzonder!

 

De bruiloft vond plaats in Naaldwijk. In het restaurant Bij5 begon de middag met een uitgebreide (en erg lekkere) driegangenlunch. Een aantal speeches volgden en er werd al goed gelachen nog voordat de ceremonie was voltrokken. Deze vond plaats in het Heilge Geesthofje, zo'n honderd meter verderop; een erg schattig kapelletje waar het zachte namiddaglicht heerlijk naar binnen scheen. Hier verraste de dochter van Carla ons allen met een optreden van haar op de ukelele terwijl ze 'somewhere over the rainbow' zong.

 

De middag vervolgde zich weer in het restaurant Bij5, waar heerlijke hapjes en drankjes rondkwamen. Ook bijzonder leuk was de aankleding van de zaal:  Omdat we midden in het Westland zaten, had het bruidspaar bedacht om fruit en groenten neer te zetten, in plaats van grote bloemstukken. En het leukste was nog wel dat iedereen iets mee mocht nemen als bedankje! Zo ging ik -na een hele mooie dag- naar huis met een venkel en gele courgette. Ik heb er heerlijk van genoten!

 


Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)