· 

Bruiloft Broek in Waterland & Hortus Botanicus Amsterdam - Tamar en Stefan

Een ietwat regenachtige dag, maar daarom niet minder mooi: Tamar was het stralende zonnetje op de dag dat ze trouwde met haar Stefan. Ik begon de dag bij haar ouders thuis, waar de kapster al druk in de weer was met haar prachtige rode haren. Leuk detail: De ceremoniemeester en goede vriendin van de bruid bleek de zus te zijn van een bruidegom die ik jaren geleden al heb gefotografeerd! Tamar had een hele bijzondere jurk: Een strapless jurk maar in plaats van dat ze haar sluier op haar hoofd droeg, kon deze bevestigd worden aan de achterkant van haar jurk. Zo had ze een prachtige lange sleep in plaats van een sluier. Dat had ik nog niet eerder gezien! De fotoshoot vond plaats in de Botanische Tuin in Amsterdam. Zo renden we door de regen van kas naar kas, maar binnen was het gelukkig droog en lekker zacht licht. Ideaal voor de fotoshoot. 

Hierna gingen we naar het pittoreske dorpje Broek in Waterland, waar ze in het Broekerhuis trouwden. Maar eerst... de aankomst op de motor! Stefan reed, terwijl zijn aanstaande bruid in het zijspan zat! Gelukkig was het nét droog! 

De ceremonie vond plaats in een schattig klein zaaltje en hierna was het tijd voor taart en een heerlijk diner met veel leuke speeches. De avond eindigde op de dansvloer waar niet alleen de band erg leuke liedjes speelde, maar ook twee lieve vriendinnen van Tamar nog een lied zongen aan het bruidspaar gericht! Hopelijk hebben jullie ontzettend genoten van jullie bijzondere trouwdag, Tamar & Stefan! 

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)