· 

Win een LOVESHOOT

 

Voor Valentijnsdag heb ik een mooie prijs weg te geven, te weten een loveshoot van So Fine Photography!

 

Wil je hieraan mee doen, volg dan de volgende stappen:

 

* Like de Facebook pagina van So Fine Photography

* Geef je gegevens op en laat weten waarom jij die loveshoot wilt winnen

* Delen van het Facebook bericht mag, maar hoeft niet

 

Waar en wanneer de loveshoot zal plaatsvinden bepalen we samen, dit kan bij jullie in de buurt of bij mij. Ergens in het bos of juist in de stad, samen bedenken we een mooie plek die bij jullie past. Uiteraard krijgen jullie alle bewerkte foto's op hoge resolutie in een mooie online gallery waar je ze kunt downloaden en delen via sociale media. 

Let op dat de foto's gebruikt kunnen worden ter promotie van So Fine Photography.

 

DE WINNAAR WORDT BEKEND GEMAAKT OP VALENTIJNSDAG 14 FEBRUARI 2016

 

De winactie loopt van 07 februari 2016 tot en met 14 februari 2016 (12.00 's middags) en jouw deelname telt alleen indien deze aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Heb je niet gewonnen en wel interesse in een loveshoot van So Fine Photography? Neem dan gerust contact op! Dit geldt natuurlijk ook als jullie binnenkort gaan trouwen en je interesse hebt in mijn bruidsfotografie! So Fine Photography staat voor persoonlijke bruidsfotografie vol kleur, emotie en details.

Laat het gerust weten als je een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt plannen. Bedankt voor jullie interesse!

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)