· 

Bruiloft Rotterdam - Barbara en Robert

Barbara en Robert zijn gek op hun woonplaats Rotterdam. En op Amerika, het land waar ze naar toe op huwelijksreis gaan. Het verbaasde mij dan ook niets dat dit stel foto's wilde maken bovenop de Euromast. Echt een metropolische bruiloft dus! Het was wel heel koud, zo in november, maar dat deed hen niets. En uiteraard gingen alle gasten, geheel in Amerikaanse stijl, in een schoolbus naar de trouwlocatie.

De ceremonie vond plaats in het mooie, oude stadhuis van Rotterdam. Een prachtige zaal, lieve woorden van lieve mensen, kortom, prachtig. En uiteraard was er 's avonds tijd voor een goed feestje, want daar houden Barbara en Robert wel van. Lieve twee, geniet van jullie American honeymoon en jullie Rotterdamse leven daarna!  

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    diamanten staat voor liefde! (vrijdag, 26 augustus 2016 10:47)

    Mag ik vragen waar je de eerste foto hebt genomen? Je hebt hier een zeer mooie uitzicht van Rotterdam!

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)