· 

Bruiloft Grand Café Rutgers Rhederlaag - Elvira en Ferry

Samen met Maaike Schauer van Schauer Fotografie was ik vandaag op pad om de bruiloft van Elvira en Ferry vast te leggen. Dit stel dat in Arnhem woont, had gekozen voor een heerlijk relaxte bruiloft, alles op één locatie te weten Grand Café Rutgers in Rhederlaag. De dag begon bij hen thuis, waar Elvira zich aan het omkleden was. Hun eerste ontmoeting was beneden hun flat. Elvira ging zo in haar mooie grote trouwjurk de brandtrap af! Voor de fotoshoot gingen we eerst aan boord van een bootje. Zei ik al dat het een relaxte dag was? Heerlijk in het zonnetje rondvaren over de wateren en af en toe bij een eilandje aanmeren voor de foto's. Dat is pas genieten! En bij terugkomst bij het café stonden alle gasten klaar en te zwaaien! De ceremonie vond plaats daar op het terras, en natuurlijk daarna de receptie ook. De zussen zongen nog een mooi ingestudeerd lied en in plaats van bruidstaart was er een heuse donuttaart! Lekker! Bij de barbecue konden we ook in september nog heerlijk buiten zitten. Pas tijdens het feest kwam men naar binnen, immers moest er ook gedanst worden. Lieve Elvira en Ferry, een heel mooi leven samen gewenst!

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)