· 

Bruiloft De Vreemde Vogel Vlaardingen - Kim en Jim

Kim en Jim hebben mij iets laten zien. Namelijk dat een maandagochtendbruiloft helemaal niet saai hoeft te zijn. Het was namelijk een hele gezellige dag, en dat voor een maandag! Ze hadden een kleine ceremonie in het oude gemeentehuis van Vlaardingen. Weinig woorden, maar het belangrijkste woord was toch 'JA' en dat werd er gezegd. We liepen nog een rondje om de kerk als zijnde fotoshoot. En het voordeel van zo vroeg 's ochtends trouwen? Prachtig zacht licht!

Hierna gingen we naar de Vreemde Vogel, een tja, hoe zullen we het noemen. Boerderij/ restaurant met tuin vol rariteiten, denk ik. Overal stonde gekke voorwerpen in de tuin, zoals een oud vliegtuig en een pipo-wagen, waar het bruidspaar hun huwelijksnacht doorbracht. Schattig toch? Hier hadden we een heerlijke high tea op het terras. Heerlijke worteltjestaart, mini-muffins en natuurlijk veel koppen thee. Echt klein maar groots genieten!


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)