· 

Bruiloft Botanische Tuin Utrecht & Hoeve Sparrendam Hoevelaken - Melissa en Matthijs

Melissa en Matthijs kennen jullie misschien nog wel van die loveshoot in Haarlem die ik laatst heb gedaan. M&M dus. Dat hebben ze geweten! Zakken vol M&M's werden meegebracht door hun gasten als cadeautjes. Dat zal wel lekker smullen worden na de bruiloft! Dit was echt zo'n heerlijke romantische bruiloft, vol bloemen en groen. Voor de fotoshoot gingen we naar de Botanische Tuin in Utrecht. Samen met twee hele lieve bruidsmeisjes zijn we op zoek gegaan naar mooie plekjes. Tussen de bloemen, tussen het hoge gras, prachtig! En zo zorgzaam als Melissa is, had ze zelfs een picknick geregeld waar die kleine meisjes even een broodje konden eten. Het ja-woord werd gegeven in het prachtige oude stadhuis van Amersfoort. Maar daarna gingen we toch heel gauw naar die oh-zo mooie locatie voor de rest van de dag: Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Een prachtige oude boerderij opgeknapt tot trouwlocatie en hing vol gekleurde pompoms en lantaarntjes. Ook stond er een taart klaar met allemaal mooie bloemetjes. Dat vonden die bruidskindjes ook wel interessant! De rest van de dag was heerlijk relaxed: Er werd zelfs gebadmintont op het grasveld voor de pittoreske hoeve. En alle gasten zaten heerlijk rustig met een drankje buiten op het fijne terras. Maar bij het feest gingen die voetjes gauw van de vloer. Omdat dit bruidspaar op huwelijksreis gaat naar Suriname, hadden ze een Surinaams bandje ingehuurd en dus swingde dat al gauw de pan uit! . 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)