· 

Bruiloft Raadhuis Heemstede & Strandtent PlaZand Zandvoort - Rianne en Martijn

Een bruidegom die 's ochtends nog even 15 km hardloopt en een bruid die na de ceremonie heerlijk onderuit in de zon gaat zitten met de voetjes in de lucht en een glaasje wijn in de hand. Dat klinkt relaxed toch? Dat was het ook, wat een heerlijke dag, die bruiloft van Rianne en Martijn! Een echte zomerse dag ook, het zonnetje straalde en Rianne kon alleen maar zeggen 'Oh wat lekker, hier kan ik wel aan wennen hoor!' Voor de fotoshoot gingen we naar de Waterleidingduinen in Zandvoort. Het bruidspaar heeft daar hun eerste date gehad, weliswaar midden in de winter. Nu liepen we heerlijk rond in het zonnetje en zagen hier en daar zelfs een hertje! Vervolgens gingen we naar station Heemstede-Aerdenhout, waar ze vroeger toen ze nog niet samenwoonden afscheid moesten nemen. Originele plek voor een fotoshoot toch? Ik vond het super leuk!  De ceremonie vond plaats in het oh-zo schattige Raadhuis van Heemstede. Natuurlijk vond daar ook een heuse balkonscène plaats. En daarna was het heerlijk in de zon zitten bij Strandtent PlaZand in Zandvoort. Bijzonder detail: Bruid Rianne had een verrassing voor haar kersverse man in petto: Ze had stiekem zangles genomen en zong hem toe op John Legend's All of Me. Tranen! Hierna volgde nog een barbecue met lekker veel vlees, en toen barstte het feest los. Lieve Rianne en Martijn, bedankt voor jullie mooie dag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)