· 

Bruiloft Slot Moermond Renesse - Tinke en Arjan

Tinke og Arjan er gift! Oftewel, Tinke en Arjan zijn getrouwd! Dit stel woont in Noorwegen maar kwam speciaal voor hun bruiloft terug naar Nederland om het met hun familie en vrienden te vieren! En waar kan dat beter dan in het oerhollandse Zeeland? Slot Moermond ligt in Renesse, vlakbij het strand. Het spreekt dan ook voor zich dat we daar foto's gingen maken. Maar verder was er niets Hollands aan deze bruiloft. Overal leuke Noorse details, zoals de kleuren van de vlag in grote strikken, heerlijke Noorse taartjes en andere lekkernijen en uiteraard een gemengd internationaal gezelschap. Echt een prachtige Scandinavische bruiloft, en dat in Zeeland. 

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)