· 

Destination wedding Denemarken - Anne en Andrew

Wow, echt te gek! Ik mocht aanwezig zijn bij deze 'destination wedding' in Denemarken. In een piepklein, typisch Scandinavisch dorpje Stege, waar het bruidspaar Anne en Andrew hun civiele (wettelijke) ceremonie hadden. Zij is namelijk Duits en hij is Brits, en dus trouwden ze -logischerwijs- in Denemarken. We verbleven enkele dagen in een super pittoreske bed & breakfast, midden in het veld. Je hebt wellicht hun toffe loveshoot in Hamburg al gezien, maar zie hier hun heerlijk relaxte bruiloft mét hond Finn. Heerlijk dansen op het dorpsplein, typische Deense hotdogs eten, en gewoon de liefde vieren met een klein groepje dierbaren. En het was zo zonnig in Denemarken die dag, je vergeet haast dat je in het hoge noorden bent! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)