· 

Bruiloft Leerfabriek & Villa Couvert Oisterwijk - Nienke en Stein

Wonen in het buitenland, maar toch trouwen in Nederland. Dat is wat Nienke en Stein deden. In hun vertrouwde Brabant, waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Ze hadden een fantastische fotolocatie gevonden: De Leerfabriek in Oisterwijk. Een industriele locatie, daar houd ik wel van! Lekker tussen de vervallen gebouwen vol ruwe materialen en gebroken ruiten. Dat klinkt gek, maar als bruidsfotograaf word ik daar juist blij van en kun je mooie creatieve foto's maken. 


De ceremonie was op een iets chiquere plek, namelijk Villa Couvert in Oisterwijk. Op het terras, lekker in de buitenlucht. Het was een mooie ceremonie, waarbij ook beide moeders het bruidspaar toespraken. Ik was niet aanwezig bij het diner en het feest, maar ik heb gehoord dat dat ook weer een knallend feest was, wederom in de Leerfabriek in een te gekke grote zaal!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)