· 

Bruiloft Rotterdam - Janneke en Alet

Janneke en Alet, twee bruiden, J. en A. En samen zeiden ze JA! In Rotterdam, hun geliefde stad. Deze meiden zijn zó verliefd op elkaar. Ze vlogen elkaar in de armen toen ze elkaar voor 't eerst op hun grote dag zagen. Het was een dag vol feest, liefde en muziek. Beide bruidjes zijn namelijk muzikant, en veel van hun gasten daarmee ook. Ontzettend leuk! De ceremonie vond plaats bij het mooie stadhuis van Rotterdam. Hierna maakten we een boottochtje over de Maas. Ondanks dat Janneke en Alet eigenlijk geen geplande fotoshoot wilden, hebben we toch een paar hele mooie foto's weten te maken, terwijl de gasten lekker genoten van een drankje. Uitzicht op de Rotterdamse skyline en twee verliefde meiden. Het diner vond plaats in de Bazaar. Heerlijke grote schalen vol vis, vlees en groenten. En toen het knallende feest, wederom vol muziek én een bruid die haar eigen bruid toezong. Super spectaculair! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)