· 

Bruiloft Heemstede en Haarlem: Stephanie & Don

So Fine Photography bestaat vandaag alweer 8 jaar! Ongelooflijk hoeveel mooie bruiloften ik heb vast mogen leggen. Vandaag deel ik vol trots met jullie de bruiloft van Stephanie en Don, die trouwden in Heemstede en een tof diner en feest gaven in Restaurant Toujours in Haarlem. Een bruidspaar op een bakfiets, een Schotse buurman in kilt als 'bruidsmeisje',een fanfare die langskomt en spontaan begint te spelen voor het bruidspaar... hoe tof is deze bruiloft?!

 

De dag begon bij de buren thuis, daar was Stephanie zich namelijk aan het klaar maken. Ze zat al in haar jurk toen ik aankwam en haar haar werd nog gedaan. Een paar huizen verderop stond Don al klaar met de bakfiets. Na de eerste ontmoeting, klom Stephanie in de bakfiets en fietsten ze zo naar het Groenendaalse Bos in Heemstede. Hier hebben we prachtige foto's gemaakt bij het authentieke molentje met de hele familie die het bruidspaar daar pas zag. De Vrijheidsdreef stond vol mooie wilde bloemen, perfect voor wat foto's van het bruidspaar dus.

Hierna reden/fietsten we naar het Raadhuis van Heemstede, waar de ceremonie was. Ik vind dit altijd een mooie, prettige trouwlocatie! Na de ceremonie gingen alle gasten weer naar buiten en werd het bruidspaar warm onthaald. Leuk detail: Don kreeg wel een ring om z'n vinger geschoven van z'n kersverse vrouw, maar vanwege zijn werk is dit niet zo praktisch. Daarom heeft hij een prachtig horloge uitgezocht om in het dagelijks leven te gaan dragen.

 

Tijd om naar de feestlocatie te gaan! Het diner en feest vond plaats bij restaurant Toujours in Haarlem. Ik mocht ook mee eten, en man, wat was het lekker! Grote schalen vol antipasti en kreeft en steak, volop lekkers, echt genieten! En naast een wijnarrangement was er ook een whisky arrangement. Super leuk! En toen er een fanfare voor de deur stond te spelen en het bruidspaar spontaan toe ging spelen met 'Lang zal ze leven', was het feest compleet!

 

Lieve Stephanie en Don, heel veel geluk samen, en wie weet kom ik jullie nog eens tegen in ons gezellige dorp of in jullie leuke straat vol gezellige buren!

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)