· 

Kraamshoot Tess

Toen ik zelf net een paar weken moeder was, kreeg ik een mailtje van Lisette. Ze had gelezen over mijn kraamshoots en wilde er ook graag eentje boeken. Maar natuurlijk! Ze was zelf eind juli uitgerekend. Eind juli werd midden augustus, want op 13 augustus kwam kleine Tess op de wereld! En begin september mocht ik van dat lieve kleine meisje foto's maken, in hun eigen huis. Tess droeg hele lieve kleertjes mét haarbandje, echt een lief klein poppetje. En zo begon ik te fotograferen, terwijl ze bij papa Mark op de arm lag. Hondje Puck kwam ook nieuwsgierig even kijken naar mijn camera. We hebben nog wat foto's in de tuin genomen en uiteraard ook boven in het kamertje van Tess. Een lief kamertje met rustige accessoires. 

Tess vond het niet altijd even fijn om zolang te moeten liggen (die arme krampjes), maar met een vinger van papa of mama in de mond ging het best. En ging het even niet? Dan wachtten we gewoon toch even rustig! Dat is het voordeel van een kraamshoot thuis, we hebben alle tijd en zo is het kleine baby'tje in de vertrouwde omgeving. En tegelijkertijd konden we lekker kletsen over het kersverse ouderschap. Mark en Lisette, heel veel geluk met jullie mooie gezinnetje!  

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)