· 

Bruiloft Houten - Janis en Fred

Janis en Fred vierden hun bruiloft in hun eigen vertrouwde dorp Houten. Janis werd mooi opgemaakt bij een goede vriendin thuis, maar eerst ging ik langs Fred om zijn aankleedmoment te fotograferen. Daar was het al een gezellige drukte met veel mooie mannen in pak. Het bruidspaar zag elkaar pas voor het eerst in de trouwzaal. Al swingend kwam de bruid, ouders en getuigen naar voren. Je zag duidelijk het Surinaamse bloed door de dans vloeien. 

Na de ceremonie werd al het bruidspersoneel opgehaald in een superstoere limousine. Onderweg hebben we nog foto's gemaakt en daarna op naar de feestlocatie! In het Restaurant de Engel stond de bruidstaart al klaar. Maar toch ook was er nog ruimte voor een serieuzer moment om de liefde te bezegelen. Een zaal was omgebouwd tot kerk, en daar werden mooie woorden gesproken en natuurlijk klonk er ook muziek. 

Tijdens het diner waren er veel lieve speeches en verrassingen voor het bruidspaar en natuurlijk was er een heerlijk driegangenmaal bereid. En toen het feest..

Want dit bruidspaar houdt wel van muziek! Janis kwam de dansvloer op in een nieuw, kort jurkje en het dak ging er al gauw helemaal af! 

 

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)