· 

Bruiloft Strandtent Kabana Kijkduin & Hotel Des Indes Den Haag - Leonie en Robbin

Toen Leonie ging trouwen wilde ze zo graag mooi weer. En wat was het balen dat het zo regende! Daar ging hun strandbruiloft. Dacht ze. Maar nee, want juist door die regen mochten we foto's maken bij Hotel Des Indes in Den Haag, en dat was toch gaaf! Wat een prachtige fotolocatie, tussen de chique kroonluchters. Stiekem had het bruidspaar hier hun first dance al gedanst, nog voordat ze getrouwd waren. Gelukkig konden we ook nog wat foto's in de buitenlucht maken, en zelfs nog de foto's op het strand die Leonie zo graag wilde! Omdat ze als juf werkt, zijn we ook langs haar school geweest, waar alle kinderen haar in een grote boog opwachtten. Super leuk! Het bruidspaar kreeg op school al een 'oefen ceremonie', maar in de strandtent Kabana in Kijkduin vond de echte ceremonie plaats. Leonie's moeder keek vanwege ziekte mee via Skype, en haar vader gaf haar weg. Erg emotioneel en mooi. En ik vergeet nog het mooiste: Hun dochter Benthe was er natuurlijk ook bij! Wat een lief poppetje was dat! Lieve Leonie en Robbin, geniet met z'n drietjes van jullie huwelijk!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Persoonlijke bruidsfotografie vol emotie, verhaal en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.

Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Ook leg ik jullie gezin vast in een bijzondere fotoshoot bij jullie thuis, gewoon zoals jullie zelf zijn als gezin. Of jullie nu één pasgeboren baby'tje hebben of een druk gezin vol gezelligheid in huis; ik vertel het verhaal van jullie gezin met mijn kraamfotografie of gezinsfotografie.

 

Sophie de Bie - den Heijer

Heemstede (bij Haarlem)

(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)